dijous, 6 d’abril del 2017

LES NOVES TECNOLOGIES, EN FEM UN BON ÚS?

Quina pregunta més difícil! Les tecnologies de la informació i la comunicació s’han desenvolupat a una velocitat vertiginosa, i de vegades és difícil saber utilizar-les amb responsabilitat.

Nosaltres pensem que la majoria de la gent fa un bon ús, perquè les utilitza per a la recerca d’informació, per a comunicar-se amb familiars o amics que viuen lluny, per a promocionar les seues empreses, etc. Però també és veritat que hi ha persones que fan un mal ús d’elles.

Amb les tecnologies de la comunicació ha aparegut un nou tipus de delinqüent, que s’amaga darrere de la xarxa per a robar i enganyar. També hi ha més casos d’assetjament escolar per internet, i d’altra banda, han augmentat també els casos de xiquets i adolescents enganxats a internet.

Un mal ús d'aquestes tecnologies ens pot fer molt de mal a nivell psicològic, i fins i tot físic, perquè ens aïlla de la societat.

Pensem que hauria d’haver més control sobre les xarxes socials, i més informació des de xicotets, i així es podrien previndre tots els problemes que tenim avuí en dia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada